סלט פלפלים אדומים

מצרכים:

  • כ- 10 פלפלים אדומים
  • 3/4 כוס חומץ
  • 3/4 כוס מים
  • 3 שיני שום פרוס דק
  • מלח לפי הטעם.

אופן ההכנה:

  • קולים על אש גלויה או בגריל בתנור עד השחמה אבל לא יותר מידי
  • מעבירים לקערה ומכסים בשקית או ניילון נצמד לכחצי שעה(יוצר אדים ומקל על הקילוף)
  • קולפים מפרידים מהעוקץ והגרעינים וחותכים לרצועות עבות
  • מסדרים בקופסא
  • מתבלים בחומץ, מים, שום ומלח
  • מערבבים בעדינות
  • מעבירים לקירור לפחות שעתיים לפני שאוכלים.

הצעות לשידרוגים

  • אפשר לגוון בצבעי הפלפלים
  • מוגש כסלט בכל סוגי הארוחות בשרית/חלבית/על האש/או בתוך כריך

בתאבון!

Share:

סלט פלפלים אדומים

Table of Contents

תפריט נגישות

כיף שהגעתם לאתר שלי! אני טובה, בשלנית עם נשמה – ומזמינה אתכם להרגיש ממש כמו בבית. באתר תמצאו מתכונים שמתעדכנים כל הזמן, ואפשרות להזמין אוכל חם, טעים ומנחם ישירות מעמק יזרעאל אליכם